BEHANDELMOGELIJKHEDEN

In mijn praktijk werk ik met mensen van alle leeftijden, van baby's tot bejaarden.
De behandelingen die ik aanbied, zijn onder andere:
 
-zorg in het kader van de awbz gericht op behoud van sociale zelfredzaamheid 
 zowel individueel als groepsgewijs 
- Reiki
- Diverse readings 
-Advies voedingssupplementen
- Burn-out begeleiding
- Trauma release
 
 
 
 
Allereerst vindt er een intakegesprek plaats, om aan de hand van de klachten helder te krijgen wat het probleem is. We kijken samen, waar het vandaan komt, waar het mee te maken heeft, wat het met je doet en wat je nodig hebt om het zelfgenezend vermogen van het lichaam aan te spreken.
Door opvoeding, leefomgeving en sociale contacten ontwikkelen we bepaalde leefpatronen, nemen we ideeën, gedachten en overtuigingen over van anderen. Een bepaald leefpatroon vergt vaak véél van onze energie. We voelen ons tekort gedaan, niet gezien, niet geliefd,onbegrepen, minder waard en niet vrij om te handelen enzovoorts.
Daarmee gaat veel energie verloren en worden emoties vaak weggestopt. Het belemmert je om te zijn wie je werkelijk bent. Om het leefpatroon inzichtelijk te maken, test ik met behulp van de biosensor een Bachbloesem, die ter ondersteuning van de behandeling kan dienen.
 
Vervolgens maak ik een stappenplan, waarin de behandelingsvormen zijn opgenomen. Dat kan bestaan uit therapeutisch gesprekken, diverse vormen van readings, healing arts, traumarelease of een uitgebreide handoplegging waarbij reiki de basis is. Het doel van de behandeling is blokkades op te heffen die jou verhinderen de eigen energie te laten stromen, zodat je weer meer levensvreugde mag ervaren.